Home Hírek Hazai Kreditpontos szakmai továbbképzés – Integratív medicina – 2019.10.19.
Kreditpontos szakmai továbbképzés – Integratív medicina – 2019.10.19.

Kreditpontos szakmai továbbképzés – Integratív medicina – 2019.10.19.

0
Olvasási idő: < 1 perc

Integratív orvoslás a XXI. század kihívása a medicinában

 

Egyre erőteljesebb jelenségként észleljük rendeléseinken azt a beteg igényt, hogy szakrendeléseink profiljától függetlenül is próbáljuk betegeink panaszait értékelni és befolyásolni. A furcsa fordításban „egész ember gyógyászat” Whole Person Care-nak nevezett világjelenség Európát is elérte!

 

A világ változik – a medicinának is követnie kell!

 

A test problémái így nemcsak összetettebben -szakma függetlenül- kerülnek vizsgálatra, hanem bevonásra kerül a lélek és szellem kérdései is, mint nélkülözhetetlen rendszerelemek. A változó beteg megközelítésnek neve, mint módszer a „Holisztikus” nevet kapta, mely ebben a formában komoly múltra is visszatekintő, az ellátás, mely ezen az elvi alapokon nyugszik, pedig integratív medicinaként vonul be lassan mindennapi gyakorlatunkba. Ezt a folyamatot szeretnénk segíteni célzott oktatási programjaink segítségével.

 

Dr. Varga Imre

 

Az Integratív Medicina, mint az orvostudomány fiatal ága, folyamatosan fejlődik, de még nem terjedt el olyan mértékben, hogy egy ilyen képzettségű szakember bárki számára elérhető legyen.
Lehet, hogy majd csak a gyermekeink találnak olyan orvost, aki Integratív Medicina egyetemi oktatásban részesült.

Ezt az utat szeretnénk lerövidíteni azzal, hogy ami ma az ifjú orvosoknak elérhető Arizonában és a Debreceni Egyetem speciálkollégiumi képzésének keretében, azt odaadhassuk mindenkinek, aki nyitott és elfogadja.

 

Dr. Darnói Tibor

 

Oktatócsoportunk elkötelezettje ennek a holisztikus/integratív iránynak, mely lendületünknek megfelelően szerveztük az online programunk mellé a Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontban tartandó előadásokat 2019 október 19-ére.

Kérjük érdeklődése esetén olvassa el a tervezett előadások összefoglalóját és ha felkeltette a rendezvény az érdeklődését, jelezze részvételét azon!

 

Előadások összefoglalója

 

A képzés árából 2000 Ft kedvezményt biztosítunk! Jelentkezéskor adják meg az IM2019 kódot!

2019.10.19. (szombat)

Helye: Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont 1. emelet
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

 

Részletes kiírás és jelentkezés

 

TANULJ INGYEN AZ EGÉSZSÉGEDÉRT!