A BETEGSÉGTŐL A BIOHACKING-IG

A BETEGSÉGTŐL A BIOHACKING-IG

0
Olvasási idő: < 1 perc

Hogyan indulhatunk el a fogorvosi székből az életmódváltás irányába?

A fogak állása nem genetikai állapot. Ezt a nézetet felülírta az epigenetika. Ha viszont nem a gének felelősek, akkor miért van egyre több embernek fogazati eltérése? Miért van egyre több embernek légzési eltérése, alvási problémája és egyre több gyermeknek viselkedési problémája? Ezek a problémák összefüggnek. Azaz, ha szeretnénk valós és oki kezelést, akkor komplexen kell kezelnünk ezeket az eseteket. Az előadás bemutatja az összefüggéseket és végigvisz minket azon, mit tehet a fogorvos, a kezelő csapat és mit tehetünk magunk a szép mosoly, egészséges alvás és általában az egészségünk érdekében.

Dr. Hermann Gábor elismert hazai- és nemzetközi előadó a fogszabályozás és a funkcionális csapatkezelések témájában. Több mint 25 éves pályafutása során olyan technikákat alkalmazott elsőként az országban, mint az Invisalign láthatatlan fogszabályozás, vagy foghúzás nélküli kezelésekre alkalmas Damon technika. A láthatatlan fogszabályozás területén saját technológiát és 3D laboratóriumot fejlesztett, illetve létrehozta az igen népszerű Smileazy rendszert. Újradefiniálta a funkcionális fogszabályozást és annak szerepét a funkcionális medicinában. Az utóbbi években több nemzetközi szervezet és study club tagjaként a fogak állása és a légzés, nyelés és alvás összefüggéseit kutatja.

TANULJ INGYEN AZ EGÉSZSÉGEDÉRT!

Vezető magyar alvásorvosokkal együttműködve létrehozta hazánk első alvásfogászati rendelőjét. Innovatív gyermek-fogszabályozó módszert fejlesztett, amely nem csak a fogak állására koncentrál, hanem a fogak állásával összefüggésben álló nyelési, légzési, alvási összefüggéseket is egyben kezeli. A páciens-centrikus fogszabályozás érdekében megalkotta a világ első fogszabályozó kezelés-választó rendszerét.

Ketofest és biohacking konferencia

Tovább a teljes konferencia anyagához