Home Hírek Hazai KaranTéma – MÉMverseny!
KaranTéma – MÉMverseny!

KaranTéma – MÉMverseny!

0
Olvasási idő: < 1 perc

Kedves Kreatívok!

Március 13 óta hazánkban is hivatalos veszélyhelyzetet jelentettek be a koronavírus miatt. Ez mindannyiunk életére nagy hatást gyakorol, és elkerülhetetlen változtatásokra kényszerít minket, amik talán nehezek és kényelmetlenek lehetnek, de mindenképpen a mi érdekeinket szolgálják. Nagyon jó látni, hogy egy ország összefog, és mindenki megteszi, amit tud, hogy elkerüljük a még nagyobb bajt.  

Szeretnénk egy kicsit megtörni a helyzet miatt kialakult drámai hangulatot azzal, hogy egy kis játékra invitálunk benneteket. A több mint egy hete tartó önkéntes lakossági karantén előcsalta az emberek kreatív oldalát, és a bezártság szülte élményeiket, ötleteiket szórakoztatóbbnál szórakoztatóbb formában tárják a nagyközönség elé. Majdnem mindenkinek van valami mémgyanús történés a tarsolyában, ugye?

TANULJ INGYEN AZ EGÉSZSÉGEDÉRT!

A Natural News KaranTéma címmel MÉMversenyt rendez! A KaranTéma pályázatra beküldött MÉMek elsősorban az egészségünket érintő kerdésköröket, mint helyes táplálkozás, otthoni mozgás, családi élet, mentálhigéne, stb. vegyék górcső alá, ami vicces módon segít tudatosítani mindenki számára az egyéni felelősségvállalás fontosságát.

Ha van kedved alkotni, itt az ideje, hogy a pályázatra beküldött mémekkel segíts könnyebbé, értékesebbé tenni az otthon eltöltött időt mindenki számára. Nincs más dolgod, mint 2020.03.26-tól 2020.04.05-ig beküldeni nekünk a lenti chatbot linken.

A beküldési időszak után a képek felkerülnek egy albumba, ahol közönségszavazás fogja eldönteni, ki lesz a nyertes. 

Arra kérünk minden indulót, hogy csak a saját alkotásait küldje be. Amelyik alkotás több ember által kerül beküldésre, azt nem indítjuk el a közönségszavazáson.
A cél, hogy szórakozzunk egy kicsit! 🙂
A legtöbb  szavazatot kapott MÉMek beküldői, 3 hónapos előfizetést kapnak az Integratív Medicina oktatási programjába. 

Fontos: Ne legyen a MÉM 18+ os!

Beküldöm a mémem!