Home Megoldások

Megoldások

Megoldások

Egészség megőrzésre, helyreállításra szellemi – lelki – testi szinten

BodyWakes

Életünkkel és szakértelmünkkel utat mutassunk és megtanítsuk az embereknek, hogy az egészség, a magas energiaszint és az ideális forma bárki számára elérhető!

A BodyWakes táplálkozási típus-kérdőív abban segít, hogy könnyebben eligazodj a táplálkozási ajánlások labirintusában!

Healy

Ahhoz, hogy mindig átlásd, hogy mit tehet érted a Healy, és hogy csak azt vásárold meg, amire tényleg szükséged van, a Healy-t különböző programcsoportokra osztottuk föl egészséged és jó közérzeted aspektusai szerint. Minden programcsoport egy bizonyos alkalmazási terület programjainak listáját tartalmazza, például „fájdalom” vagy „bőr”.

Biocom

A BIOCOM csapat tagjává válni lehetőséget jelent a környezettudatos és az egészségünket védő készítmények fogyasztására. Legyen szó akár étrend-kiegészítőről, akár az otthonunk tisztán tartásáról, a BIOCOM széles kínálatában mindazt megtalálhatod, amire a hétköznapokban szükséged lehet, kiváló minőségben és megfizethető áron.

Natural News

Egészség megőrzés és egészség helyreállítás témakörében a holisztikus gyógyításról, a komplementer medicina újdonságairól tájékozódni akarók portálja a NaturalNews. Célunk, hogy a portálunkon olvasottak mellett megoldásokat is kínáljunk, átfogóbb oktatást, hiteles szolgáltatókat, termékeket egyaránt.

Vitafocus

A Vita-Focus Kft. főtevékenysége immár 2013 óta képzések, szemináriumok és nyílt napok tartása köré szerveződik, a fizikai és mentális egészséget támogató életvitel, a megfelelő élethigiéné (táplálkozás, környezeti ártalmak kiküszöbölése a hétköznapokban, stresszkezelés), valamint a testsúlycsökkentés témájában.