Home Szerzőink

Szerzőink

Dr. Ládi Szabolcs

A közel 20 éves szakmai tapasztalatom, tudásom és kapcsolatrendszerem segítségével olyan megalapozott ismereteket és konkrét eszközöket szeretnék adni az emberek kezébe, mellyel egy valódi egészség-tudatos közösséget építünk fel. Ebben segítségemre vannak azok a kollégáim, azok a szakemberek, akik elkötelezetten hisznek abban, hogy a tudásuk átadásával mind az egyének, mind az egész közösség sorsát tudjuk és fogjuk megváltoztatni.

+Tovább

Dr. Paul Clayton

Számos, a táplálkozástudománnyal kapcsolatos projektben veszek részt, az utóbbi években egyre nagyobb hangsúlyt fektettem arra, hogy még aktívabban működjek közre a tudományos világban, mind Angliában, mind a tengerentúlon (valamint Európában, Észak-Amerikában és legutóbb Dél-Afrikában is). Ez nem csupán az egyetemi tudományos szakemberek közreműködésével megvalósult kutatásokra korlátozódott, hanem az egyetemi oktatást is magában foglalta.

+Tovább

Prof. Dr. Michael J. Balick

Tanulmányaimat a Harvard Egyetemen végeztem, PhD doktori címemet is a Harvardon védtem meg. Három évtizede kutatom a növények és kultúrák, a gyógynövények és tradicionális használatuk kapcsolatát a világ trópusi, szubtrópusi és sivatagi vidékein. 56 nemzetközi expedíciót vezetem a világ őserdeiben, ahol az őslakosokkal hetekig, hónapokig együtt élve jegyeztem le tradicionális gyógynövényhasználati szokásaikat.

+Tovább